«Ιστορίες για αγρίους» στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης

Θερινές προβολές «κάτω από τα αστέρια»

Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 18:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ιστορίες για αγρίους» στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης

Συνεχίζονται οι θερινές προβολές «κάτω από τα αστέρια» που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Σπάρτης «ΡΟΔΟΝ».

Οι θερινές προβολές θα πραγματοποιούνται στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης έως και τις 11 Αυγούστου, κάθε Τρίτη, με ώρα έναρξης των προβολών 9.15 μμ.

Σήμερα, θα προβληθεί η δραματική κομεντί του Ντάμιαν Σιφρόν, «Ιστορίες για αγρίους», με τους Ρικάρντο Ντάριν, Ρίτα Κορτέζε, Ερίκα Ρίβας και Όσκαρ Μαρτίνεζ.

Ένα αεροπλάνο γεμάτο επιλεγμένους επιβάτες, μια βιαστική οδική προσπέραση, μια σερβιτόρα με έναν απροσδόκητο πελάτη, ένας μηχανικός στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, μια εβραϊκή γαμήλια τελετή, μια ιλαροτραγική διαπραγμάτευση μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα … Έξι ιστορίες απόγνωσης για ανθρώπους που αποφασίζουν να ξεπεράσουν τα πολιτισμένα όρια συμπεριφοράς και να αφεθούν στην ευχαρίστηση της απώλειας ελέγχου, πλησιάζοντας την τρέλα και φτάνοντας σε μια παρανοϊκή μορφή πρωτότυπης εκδίκησης και κάθαρσης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti