Μετά τη Σπάρτη, στην Τρίπολη το «Μπράβο Ρούλα»

Το Σάββατο 18/6

Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 18:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετά τη Σπάρτη, στην Τρίπολη το «Μπράβο Ρούλα»

Απευθείας τηλεοπτική σύνδεση με την Τρίπολη (πλατεία Πετρινού) θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18/6, η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, που προβάλλεται από το κανάλι «Ε».

Κάθε βδομάδα, η εκπομπή πραγματοποιεί συνδέσεις με διάφορες πόλεις ή νησιά της Ελλάδος. Ο σκοπός της σύνδεσης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, γεμάτο κόσμο και θέαμα με σκοπό να προβάλλεται τόσο η εκάστοτε πόλη, όσο και μια άρτια τηλεοπτική εικόνα!

Η ενότητα αυτή χορηγείται από την Wind, όπου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (25-Ιουνίου-2016) θα γίνει ψηφοφορία και μια από τις πόλεις ή νησιά που έχουν συμμετάσχει, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 6.000 ευρώ! Το συγκεκριμένο ποσό θα δοθεί για  φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι πολίτες της Τρίπολης καλούνται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Πετρινού, το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21.00, φέρνοντας ο καθένας όσο περισσότερα πλαστικά καπάκια μπορεί! Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου και η συσσώρευση ενός τεράστιου όγκου με πλαστικά καπάκια, ώστε να καταρριφθεί κάθε ρεκόρ!  

Το καλύτερο είναι αυτά τα καπάκια θα δοθούν αμέσως μετά την εκπομπή, στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων. Άραγε πόσα αμαξίδια μπορούμε να παραδώσουμε ; Σας ζητάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην Τρίπολη!
Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε χαμόγελα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti