Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού με καθαρισμό της παραλίας Σελινίτσας Γυθείου

Mayfair_Club
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 15:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού με καθαρισμό της παραλίας Σελινίτσας Γυθείου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η “HELMEPA” συντονίζει την πρωτοβουλία «Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού 2018», η οποία καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σκοπό την ανάδειξη του σημαντικού προβλήματος της ρύπανσης του φυσικού περιβάλλοντος με απορρίμματα και την άμεση ανάγκη για μια πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους.

Φέτος, η εν λόγω δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 5 έως 25 Μαΐου με τον καθαρισμό -μεταξύ άλλων- μιας παραλίας, ενός λιμένα, ενός τμήματος βυθού ή οποιασδήποτε γενικά παραθαλάσσιας τοποθεσίας η οποία μπορεί να είναι επιβαρυμένη με απορρίμματα και σκουπίδια.

Στο πλαίσιο αυτό, το Λιμεναρχείο Γυθείου αναλαμβάνει πρωτοβουλία καθαρισμού της παραλίας Σελινίτσας Γυθείου, την Πέμπτη 24/5, από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 μμ. «Η προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των θαλασσών και των ακτών μας απαιτεί κοινή δράση πολιτείας και κοινωνίας. Με δεδομένη την ευαισθησία και τον ενεργό σας ρόλο κατά το παρελθόν, καλείσθε να συμμετάσχετε στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας και να συνδράμετε στην παραπάνω εθελοντική προσπάθεια την Υπηρεσία μας» αναφέρει σχετικά το Λιμεναρχείο Γυθείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος