Εθελοντές καθαρίζουν την παραλία Τρινήσων στον Δ. Ευρώτα

Mayfair_Club
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 13:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντές καθαρίζουν την παραλία Τρινήσων στον Δ. Ευρώτα

Εθελοντικό καθαρισμό της ακτής των Τρινήσων Δ. Ευρώτα  οργανώνουν το Γενικό Λύκειο Σκάλας σε συνεργασία με το Δήμο Ευρώτα, τον  Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Δήμου Ευρώτα, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τρινήσων  και τον ΑΠΣ «Καλλισθένης».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6  Μαΐου, από τις 10:30΄ πμ  έως τη 1:30΄ μμ, με τόπο συνάντησης την παραλία Τρινήσων.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «καθώς το πρόβλημα της ρύπανσης ακτών και θαλασσών με απορρίμματα και ειδικά με πλαστικά έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχουμε όλοι μας χρέος να γίνουμε μέρος της λύσης μειώνοντας τον όγκο των σκουπιδιών που παράγουμε, κάνοντας ανακύκλωση και συμμετέχοντας σε δράσεις καθαρισμού και ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για το πρόβλημα.

Ελάτε μαζί ! Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος