Μαθαίνουμε για την προστασία της caretta caretta στα Παπαδιάνικα Λακωνίας

Mayfair_Club
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 13:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθαίνουμε για την προστασία  της caretta caretta στα Παπαδιάνικα Λακωνίας

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τον εθελοντισμό της τοπικής κοινωνίας στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας caretta caretta θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 7:30΄ μμ στα Παπαδιάνικα Δ. Μονεμβασίας (δημαρχείο).

Την εκδήλωση, που περιλαμβάνει ενημερωτικές προβολές, διοργανώνουν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας και ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή».

«Ζουν δίπλα μας, ας τις γνωρίσουμε. Μαθαίνουμε για το προστατευόμενο είδος θαλάσσιας χελώνας caretta caretta που γεννιέται στον τόπο μας και τα μέτρα προστασίας τους», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος