«Μήπως πρέπει να μείνουν κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία της Λακωνίας;

Ανησυχία για την κακοκαιρία από τον Ι. Χρηστάκη

Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 15:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μήπως πρέπει να μείνουν κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία της Λακωνίας;

Με αφορμή το κύμα κακοκαιρίας «Ξενοφών» που σαρώνει περιοχές της χώρας και, σύμφωνα με την πρόγνωση απειλεί να πλήξει και τη Λακωνία τις επόμενες ώρες και ημέρες, ο εκπαιδευτικός-φιλόλογος κ. Ιωάννης Χρηστάκης προτείνει να μη λειτουργήσουν -προληπτικά- οι σχολικές μονάδες του νομού, την Παρασκευή 28/9, υπό τον φόβο των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Ο ένας μετά τον άλλο οι τοπικοί άρχοντες παίρνουν τη ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να μη λειτουργήσουν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, τα σχολεία των νομών τους.

Εδώ στη Λακωνία, πότε θα ανακοινωθεί παρόμοια απόφαση? ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά πήραν ανάλογη απόφαση.

Η νότια Πελοπόννησος, από αύριο θα πληγεί ανεπανόρθωτα από μανιασμένα στοιχεία της φύσης, σύμφωνα με την τελευταία έκτακτη ανακοίνωση της ΕΜΥ!!!

Γιατί θα πρέπει να ρισκάρουμε τις ζωές μας εκπαιδευτικοί που μετακινούμαστε και εκατοντάδες μαθητών που επίσης καθημερινά αναγκάζονται να κάνουν δεκάδες χιλιόμετρα για να πάνε στα σχολεία τους και να επιστρέψουν από αυτά?

Χιλιάδες ώρες χάνονται με το να μη γίνονται διορισμοί εκπαιδευτικών ,όχι από μία απειλή φυσικής καταστροφής που μπορεί να οδηγήσει σε νεκρούς εκπαιδευτικούς και μαθητές!!!

Υστερόγραφο: Συλλυπητήρια στους συγγενείς της καθηγήτριας που έπεσε εν ώρα καθήκοντος σήμερα στην Τιθορέα. Όλες οι ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τρεις άλλους συναδέλφους μας που τραυματίστηκαν».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti