«Τελεσίγραφο» Τατούλη στους συνεργάτες του ενόψει εκλογών;

Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 08:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τελεσίγραφο» Τατούλη στους συνεργάτες του ενόψει εκλογών;

Τον Μάιο του 2018 φαίνεται ότι θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές (περιφερειακές-δημοτικές) και ήδη έχουν ξεκινήσει οι «ζυμώσεις» στην προεκλογική περίοδο που αναμένεται να είναι μακρά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, έχει καλέσει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να ξεκαθαρίσουν στο προσεχές διάστημα, τις προθέσεις τους ενόψει των εκλογών. Εάν, δηλαδή, οι αντιπεριφερειάρχες-μέλη της επιτροπής θα ταχθούν στο πλευρό του και θα τον στηρίξουν για την διεκδίκηση μίας ακόμα θητείας στο «τιμόνι» τη Περιφέρειας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τατούλης έχει να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της ΝΔ. Όπως γράφει το aftodioikisi.gr στην πρώτη συνάντηση που είχε η αρμόδια επιτροπή για την έγκριση υποψηφιοτήτων και την κατάρτιση συνδυασμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε  αρνητικός για την υποψηφιότητα Τατούλη. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα, η «πόρτα» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κλείνει για τον περιφερειάρχη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti