Αποχωρεί από τη Λακωνία, ελπίζοντας σε δικαίωση ο Ν. Κρητικός...

Mayfair_Club
Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 19:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποχωρεί από τη Λακωνία, ελπίζοντας σε δικαίωση ο Ν. Κρητικός...

Την ελπίδα και την πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια, στα οποία προσέβαλε τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, διατηρεί πλέον ο γνωστός ιατρός-χειρουργός, Νεοκλής Κρητικός, μετά την έγκριση της μετάθεσής του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το  Υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε στον κ. Κρητικό ότι δεν είναι εφικτή η μετάθεσή του από το Νοσοκομείο Μολάων σε εκείνο της Σπάρτης, καθώς και τα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα εντάσσονται στον οργανισμό του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ν. Κρητικός αποτελεί και τυπικά παρελθόν από το Νοσοκομείο της Σπάρτης, τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Fly fm, ο κ. Κρητικός είχε δηλώσει ότι «εδώ και τρία χρόνια αισθάνομαι φιλοξενούμενος στο Νοσοκομείο Σπάρτης», ενώ ο ίδιος είχε προτείνει ως λύση την επαναφορά του στην αρχική οργανική θέση.

Ερωτηθείς -τότε- για τη μετάθεση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, είχε υποστηρίξει ότι «ήρθα από το εξωτερικό για να υπηρετήσω τον τόπο μου». Συμπλήρωσε ότι η απόφαση να μετατεθεί στο γειτονικό νομό αποτέλεσε «μοναδική επιλογή για να σταματήσει η ψυχολογική ταλαιπωρία που υφίσταμαι μέχρι να γίνει το δικαστήριο για την υπόθεσή μου». Σε κάθε περίπτωση, ο Ν. Κρητικός είχε τονίσει ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί τους Λάκωνες με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος