Αιχμές Παναγιωτακάκου για προσχολική αγωγή:» «Δεν μπορείς να πατάς σε δύο “βάρκες”…»

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 18:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιχμές Παναγιωτακάκου για προσχολική αγωγή:» «Δεν μπορείς να πατάς σε δύο “βάρκες”…»

Με βάση την  πρόσφατη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος καταθέτει τις παρακάτω επισημάνσεις για την προσχολική αγωγή:

«1) Από πότε οι αποφάσεις -και μάλιστα ομόφωνες- του δημοτικού συμβουλίου κρίνονται απαράδεκτες από συνδικαλιστικά Όργανα;

2) Από πότε και μάλιστα συνδικαλιστικό όργανο ''απαγορεύει'' ή υποδεικνύει με το ύφος επιστολής ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει γνώμη και μόνο ο Υπουργός (βλέπε Γαμβρόγλου) αποφασίζει.

3) Προς τι η σπουδή για άμεση εφαρμογή της διετούς υποχρεωτικής εκπαίδευσης των προνηπίων όταν αποδεδειγμένα δεν υπάρχουν οι υποδομές.

4) Σεβόμαστε την εφαρμογή όπως εσπευσμένα εκδόθηκε το ΦΕΚ όμως έχουμε το δικαίωμα ως Δήμος με τα επιχειρήματα μας να αναθεωρήσουμε την απόφαση, όπως έπραξαν και άλλοι Δήμοι.

5) Σεβόμαστε όλες τις δομές εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους. Όμως πήραμε απόφαση ΟΜΟΦΩΝΑ να αξιοποιήσουμε την διάταξη του νόμου για την τρίχρονη μεταβατικότητα και δυνητική εφαρμογή για εγγραφή των προνηπίων είτε στους παιδικούς, είτε στα νηπιαγωγεία.

ΕΠΙΜΥΘΙΟ προς ορισμένους δημοτικούς συμβούλους: ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΕΣΤΟΣ....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ!!!!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος