Γιορτή των Τριών Ιεραρχών: Κατάργηση Σχολικού Εκκλησιασμού

Mayfair_Club
Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 10:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιορτή των Τριών Ιεραρχών: Κατάργηση Σχολικού Εκκλησιασμού

Αργία θεωρείται, πλέον,  η εορτή των Τριών Ιεραρχών για την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ΑΛΛΑ για την Πρωτοβάθμια δεν θεωρείται αργία!!!

Ουσιαστικά πρόκειται για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του σχολικού εκκλησιασμού της ημέρας  για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,  αφού, με το προηγούμενο καθεστώς, την ημέρα αυτή τα Γυμνάσια και τα Λύκεια εκκλησιάζονταν και μετά σχολούσαν.

Μένει να δούμε, πότε (με την πρώτη ευκαιρία)  θα το επεκτείνουν ΚΑΙ στην Πρωτοβάθμια.   

Η Ελληνική και Ορθόδοξη Παράδοση, που αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία της ταυτότητας των Ελλήνων ξηλώνονται με γοργούς ρυθμούς, κάτω από τα μάτια μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε υποταγή και καταστολή.

Βαγγέλης  Μητράκος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος