Προσκάλεσε τον Παυλόπουλο στο Γεωργίτσι ο Σύνδεσμος εν Αττική Γεωργιτσιάνων!

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 18:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσκάλεσε τον Παυλόπουλο στο Γεωργίτσι ο Σύνδεσμος εν Αττική Γεωργιτσιάνων!

Ο Σύνδεσμος των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος απέστειλε τον  μήνα Μάιο του 2017, αίτημα -πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  κ. Προκόπη Παυλόπουλο να παραστεί στην γιορτή των Αεροπόρων στο  Γεωργίτσι, που λαμβάνει χώρα στα τέλη  Οκτωβρίου κάθε χρόνο. Στην εορτή των  Αεροπόρων στο Γεωργίτσι δεν έχει παραστεί ποτέ Πρόεδρος της  Δημοκρατίας και σκοπός του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, είναι η αναβάθμιση της γιορτής.

Μετά το αίτημα του  Συνδέσμου (το Μάιο του 2017), ακολούθησε συνάντηση του Προέδρου του  Συνδέσμου Χρήστου Τσίχλη και του επίτιμου προέδρου Γεώργιου Πανταζέλου με τη διευθύντρια του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η  διευθύντρια τόνισε την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας να  παραστεί, αλλά αναμένει επίσημη πρόσκληση λόγω πρωτοκόλλου από τον Δήμο  Σπάρτης. Ενημερώθηκε αμέσως ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γεωργιτσίου κ. Γιάνναρης από την Προεδρία της Δημοκρατίας (από την κ. Μολυβιάτη) και  από τους εκπροσώπους του Συνδέσμου, Χρήστο Τσίχλη και Γεώργιο  Πανταζέλο, ώστε ο Δήμος να αποστείλει άμεσα την πρόσκλησή και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να συμβάλλει  στην αναβάθμιση της γιορτής των πεσόντων Αεροπόρων στο Γεωργίτσι.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti