Στο Μυστρά ο Λάκωνας συνεργάτης του Τράμπ Χρ. Μαραφάτσος! (VIDEO)

Στη συνεδρίαση του ΔΣ Σπάρτης βρέθηκε ο οικονομολόγος με ρίζες από τις Κροκεές

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 19:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Μυστρά ο Λάκωνας συνεργάτης του Τράμπ Χρ. Μαραφάτσος! (VIDEO)

Μια υψηλή παρουσία -εξ’ ΗΠΑ- έδωσε το «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Μυστρά (Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού). Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό Χρήστο Μαραφάτσο, από τις Κροκεές Λακωνίας, ο οποίος ανήκει στο επιτελείο στενών συνεργατών του πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ! Ο Χρήστος, μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε το ΔΣ Σπάρτης για την παρουσία του στο χώρο, ενώ υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Λακωνίας.

Ο Χρήστος Μαραφάτσος είναι οικονομολόγος και ιδρυτής του Blue Sky Capital με έδρα την Ουάσιγκτον. Το 2011 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Business Week o τρίτος καλύτερος νέος επιχειρηματίας στην Αμερική κάτω των 25. Είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μέριλαντ και είναι ένα από τα τρία παιδιά μιας οικογένειας που κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας και τη Χίο. Ο Χρήστος είναι γιος του πρόεδρου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-Καναδά, κ. Γιώργου Μαραφάτσου.

Με εισήγηση του Mάικλ Κόχεν, ενός εκ των στενών συμβούλων του Ντόναλντ Τραμπ, τού ανατέθηκε να χειριστεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όλα τα ζητήματα που συσχετίζονται με την εκστρατεία και την πολιτική των ΗΠΑ και αφορούν την ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Video: Τ. Κούρος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti