Απάντηση Παπακωνσταντίνου στον Αθ. Δαβάκη

«Άκαιρη η συζήτηση περί κατάργησης της ΔΟΥ Κροκεών»
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντηση Παπακωνσταντίνου στον Αθ. Δαβάκη

Διαψεύδοντας τις φήμες περί κατάργησης της ΔΥΟ Κροκεών, οι οποίες οδήγησαν τον βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη στην κατάθεση σχετικής ερώτησης, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου τονίζει στο απαντητικό έγγραφό του ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμιά τέτοια διαδικασία και επομένως είναι άκαιρη η συγκεκριμένη συζήτηση.
Ειδικότερα αναφέρει:
Η αναδιοργάνωση των κεντρικών και περιφερειακών φορολογικών υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών μελετάται, στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.
Οι τελικές προτάσεις, που θα υποβληθούν από την ομάδα εργασίας, που έχει συσταθεί για το έργο αυτό, με τη συμμετοχή των κοινωνικών, επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων της χώρας, θα μελετηθούν προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Μετά την έγγραφη απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου ο  κ. Δαβάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάψευση από τον υπουργό Οικονομικών των συγκεκριμένων φημών και δήλωσε ότι αυτή αποτελεί φραγμό σε κάποιους που διαδίδουν τα αντίθετα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti