Ο Π. Μισθός λίγο πριν το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Τη νέα χρονιά χαιρετίζει με μήνυμά του ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός. Συγκεκριμένα,...
Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Π. Μισθός λίγο πριν το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Τη νέα χρονιά χαιρετίζει με μήνυμά του ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μισθός απευθυνόμενος σε μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς της περιφέρειας μας αναφέρει:
«Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουμε μια χρονιά παραγωγική και δημιουργική, όπου οι προσπάθειες όλων μας θα συγκλίνουν στην ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, στην υποστήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους, στην προαγωγή και ενίσχυση του μαχόμενου εκπαιδευτικού.
Η εκπαίδευση αποτελεί έκφραση και έκφανση της κοινωνίας μας και ως παράγοντα διαμόρφωσης του κοινωνικού γίγνεσθαι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η ανανέωση των μαθησιακών και εκπαιδευτικών δεδομένων, στην οποία στοχεύει το υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, θα οικοδομήσει ένα «Νέο Σχολείο» με ψηφιακή διάσταση, δημιουργικό, μαθητοκεντρικό, ανοιχτό στην κοινωνία και στις προκλήσεις της, με πρωταγωνιστή το μαθητή, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες  του.
Ευελπιστώ στη συνεργασία όλων, ώστε η φετινή σχολική χρονιά να φέρει νέα πνοή στην εκπαίδευση προς όφελος των μαθητών και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας.
Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε όλους μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti