Βολές Αποστολάκου κατά Ραγκούση για την απελευθέρωση των ταξί

Την απάντηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με την απελευθέρωση των ταξί, σχολίασε με δήλωσή...
Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βολές Αποστολάκου κατά Ραγκούση για την απελευθέρωση των ταξί

Την απάντηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με την απελευθέρωση των ταξί, σχολίασε με δήλωσή του και ο λάκωνας βουλευτής της ΝΔ κ. Γρηγόρης Αποστολάκος.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής χαρακτηρίζει σαρκαστικά τον κ. Ραγκούση «μοιραίο υπουργό», κατηγορώντας τον ότι «με τις εμμονές του και την έλλειψη πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, μετά την απαξίωση της αυτοδιοίκησης που επιβεβαιώνεται καθημερινά με την προχειρότητα του “Καλλικράτη”, συνεχίζει το καταστροφικό του έργο και στις μεταφορές και ειδικότερα στο θέμα των ταξί».
Τονίζει δε, χαρακτηριστικά, ότι «η περίεργη εμμονή του σε ρυθμίσεις που θα καταστρέψουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες και μικροεπαγγελματίες (ιδιοκτήτες ταξί) δεν βρίσκει συμμάχους ούτε στην ελληνική κοινωνία ούτε στο κόμμα του», προσθέτοντας ότι είναι θέμα χρόνου να «απαλλαγεί η χώρα και η κυβέρνηση από τη ζημιογόνο δράση του».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti