«Click Laconia» για την τουριστική ανάδειξη του νομού

Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή «Click Argolida», ολοκληρώθηκε και η νέα ψηφιακή εφαρμογή «Click Laconia», συμβάλλοντας έτσι ενεργά, τόσο στη στήριξη...
Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Click Laconia» για την τουριστική ανάδειξη του νομού
Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή «Click Argolida», ολοκληρώθηκε και η νέα ψηφιακή εφαρμογή «Click Laconia», συμβάλλοντας έτσι ενεργά, τόσο στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας όσο και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.
Το «Click Laconia» είναι το 1ο offline ταξιδιωτικό application για το νομό Λακωνίας, το οποίο θα διευκολύνει το χρήστη να βρει πληροφορίες για τον προορισμό που τον ενδιαφέρει και να οργανώσει εύκολα το ταξίδι του, χωρίς να έχει πλέον την ανάγκη έντυπης τουριστικής πληροφόρησης ή χάρτη, αφού θα έχει διαθέσιμες στη συσκευή του όλες τις πληροφορίες, εντελώς δωρεάν και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
Ο έξυπνος κόσμος των Click Guides προσφέρει  έναν τεχνολογικά  σύγχρονο τρόπο προσέγγισης των τουριστικών προορισμών. Μόλις με ένα click παρέχεται μοναδική ταξιδιωτική εξυπηρέτηση για διαμονή, διασκέδαση, προτάσεις για φαγητό, δραστηριότητες, αξιοθέατα και χαρτογραφημένες διαδρομές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ανεπανάληπτη εμπειρία ξενάγησης στο 70% της παγκόσμιας αγοράς χρηστών smart phones και tablets, ενώ επαναπροσδιορίζει πιο πρακτικά τον τουρισμό στη σύγχρονη εποχή.
Επιπλέον, στην εφαρμογή περιέχονται αναλυτικά ιστορικά στοιχεία της κάθε περιοχής, παραλίες και τόπους φυσικής ομορφιάς, που αξίζει κάποιος να μάθει και να επισκεφθεί.
Οι εξελιγμένες δυνατότητες αναζήτησης, το πλούσιο περιεχόμενο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθιστούν την υπηρεσία πολύ πιο εύκολη στη χρήση, αφού o χρήστης μπορεί να εντοπίσει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά του - «Near By» και με την βοήθεια ειδικών φίλτρων να κάνει πιο γρήγορη και εύκολη την αναζήτηση, εν κινήσει.
Ήδη το «Click Laconia» παρέχεται δωρεάν στο App Store για iphone και, ipad, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για smart phones android και windows phone συσκευές. Κάθε 25 ημέρες η εφαρμογή θα ενημερώνεται για τυχόν νέες διορθώσεις ή καταχωρήσεις.
Για την υλοποίηση του «Click Laconia» υπήρξε αδιάλειπτη συνεργασία της εταιρείας με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρη Πολλάλη, ο οποίος ήταν αρωγός στην επίτευξη του κοινού στόχου για την προώθηση του Περιφερειακού Ελληνικού Τουρισμού, καθώς επίσης και στην προσπάθεια δημοσιοποίησης των δυνατών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Λακωνίας.
Στην παρουσίαση της εφαρμογής, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, ο υπεύθυνος της εταιρείας που ολοκλήρωσε την επιτυχημένη ψηφιακή εφαρμογή, κ. Γιάννης Κουτσόπουλος δήλωσε:
«Η εφαρμογή Click Laconia μας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τις μοναδικές φυσικές ομορφιές μας, τον πολιτισμό μας και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε, αλλά και να συμβάλουμε μέσα από την τεχνολογία στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη στη χώρα μας».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας ανέφερε πως αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια της Λακωνίας που στοχεύει στην τουριστική ανάδειξη του νομού μας στα μάτια εκατομμυρίων εν δυνάμει επισκεπτών μας. Σημείωσε δε, πως η εν λόγω συνεργασία έχει ως απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες της Λακωνίας και κάλεσε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να στηρίξουν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti