Δημοπρατήθηκαν έργα βελτίωσης στο λιμάνι Μονεμβασίας

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 14:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημοπρατήθηκαν έργα βελτίωσης στο λιμάνι Μονεμβασίας

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 21/5 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο «Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών λιμενικών έργων Μαρίνας Μονεμβάσιας»  προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες για την ολοκλήρωση του εξωτερικού προσήνεμου μόλου, καθώς και  εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εσωτερικών λιμενικών εγκαταστάσεων του λιμένα Μονεμβασίας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα σε δηλώσεις τους, επισήμαναν «τη σημαντικότητα του έργου για την  Μονεμβάσια, που κάθε χρόνο δέχεται πολλούς επισκέπτες και μέσω θαλάσσης, δημιουργώντας και αξιοποιώντας υποδομές που δίνουν πρόσθετες δυνατότητες ανάπτυξης στην περιοχή και μοχλεύουν την τοπική οικονομία».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti