Με δύναμή του τους πολίτες ο Π. Νίκας σε όλη την Πελοπόννησο (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη η κεντρική ομιλία στη Σπάρτη

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με δύναμή του τους πολίτες ο Π. Νίκας σε όλη την Πελοπόννησο (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη σε υπηρεσίες, φορείς και καταστήματα του Ναυπλίου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20/5 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του κ. Δούκα αναφέρει τα εξής: «Μέρα με τη μέρα αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο πόσο πολύ αξίζει σε αυτόν τον κόσμο, ένα καλύτερο σήμερα κι ένα καλύτερο αύριο. Δε σταματάμε να αγωνιζόμαστε για τους απλούς ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν, εργαζόμενοι σε υπηρεσίες, φορείς, στον ιδιωτικό τομέα και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο!

Για τους απλούς ανθρώπους, που σκέφτονται μόνο το καλό του τόπου, για τη νεολαία μας... για αυτούς ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Είναι η ευκαιρία μας να αλλάξουμε σελίδα! Η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!»

Την Κυριακή 19/5, ο Π. Νίκας, με συνεργάτες του επισκέφθηκε το Κιάτο και το Λουτράκι, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «η αγάπη και η ανταπόκριση των Πελοποννησίων είναι οι κινητήριες δυνάμεις του Συνδυασμού "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο"! Οι πολίτες είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή του αγώνα μας και εμείς αυτό θα το ανταποδώσουμε με νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ανάληψη πρωτοβουλιών, σεβασμό, σκληρή δουλειά και παραγωγή έργου!

Η Κορινθία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!»

Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου 18/5 ο Π. Νίκας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του έκανε περιοδεία στην Πύλο, την Κορώνη και το Χαροκοπιό Μεσσηνίας, όπου επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα, καφενεία, εστιατόρια και κατοίκους. Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Νίκας έδωσε το «παρών» στην ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, στο ξενοδοχείο “Elite”, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους των εμπόρων για διάφορα ζητήματα του τοπικού εμπορίου και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας.

«Η ζεστή υποδοχή, η εμπιστοσύνη και η αγάπη των Μεσσηνίων εκφράζονται σε κάθε περιοχή που επισκέπτονται ο Παναγιώτης Νίκας και οι συνεργάτες του, δίνουν προβάδισμα στο συνδυασμό: "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" και κάνουν σαφές ότι η ανάγκη για αλλαγή, τόσο στη Μεσσηνία, όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο είναι επιτακτική! Οι υποσχέσεις δε μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας. Μόνο με σχέδιο, ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων και σκληρή δουλειά θα οδηγήσουμε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο σε ρυθμούς ανάπτυξης» σημειώνει η «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Συγκέντρωση Νίκα
την Τετάρτη στη Σπάρτη

Την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 8:30΄ μμ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στη Σπάρτη (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 58)  θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία του υπ. περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti