Ενωμένος για το καλό της Σπάρτης…

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 12:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενωμένος για το καλό της Σπάρτης…

Ενωμένος πολίτης, ο οποίος στηρίζει κάθε γόνιμη προσπάθεια προβληματισμού για τη Σπάρτη, δήλωσε ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης Χρήστος Αντ. Πλειώτας, μετά από συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάρτης Σταύρο Αργειτάκο.

Ο κ. Πλειώτας δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής: «Συνυπήρξαμε ως “Ενωμένοι Πολίτες”. Συνυπάρχουμε ως “Ενωμένοι Πολίτες” και θα συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε ως “Ενωμένοι Πολίτες”. Με τον Σταύρο μας ενώνουν περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν.

Συζητήσαμε για τον “Κλεισθένη”.

Ανεξαρτήτως των αποφάσεών μου ως ενωμένος πολίτης αυτής της πόλης θα στηρίζω κάθε γόνιμη προσπάθεια προβληματισμού για το καλύτερο της πόλης που αγαπώ».

Οι κκ Πλειώτας και Αργειτάκος συμφώνησαν ότι «ο Δήμος Σπάρτης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης όπως και στο ότι είναι ενδιαφέρουσα η κάθοδος υποψηφίων από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφοροποιημένες προτεραιότητες».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος