Σε Βλαχιώτη και Σπάρτη απόψε Τετάρτη ο Π. Νίκας

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 17:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε Βλαχιώτη και Σπάρτη απόψε Τετάρτη ο Π. Νίκας

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε όλη την Περιφέρεια, σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου, ο υπoψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στη Λακωνία.

Στις 19.00 θα χαιρετίσει σε εκδήλωση που οργανώνει ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος Τάκης Καρράς στον Βλαχιώτη Λακωνίας (Κέντρο Ερατώ)

Στις 20:30 θα βρεθεί στο ξενοδοχείο "SPARTA INN", όπου θα συζητήσει με γυναίκες της Λακωνίας για τα προβλήματά τους, τις ανάγκες τους και τις λύσεις που μπορεί να δώσει μία διοίκηση στην Περιφέρεια που νοιάζεται πραγματικά για εκείνες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος