Σημαντική διάκριση του Γυμνασίου Σκάλας στους 4ους Ρητορικούς αγώνες

Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 14:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σημαντική διάκριση του Γυμνασίου Σκάλας στους 4ους Ρητορικούς αγώνες

Σημαντική ήταν η συμμετοχή και η διάκριση των μαθητών/τριών του Γυμνασίου Σκάλας στους 4ους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης, που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα από 29 έως και 31/03/19.
 
Οι Ρητορικοί Αγώνες διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν Γυμνάσια και Λύκεια από όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου.
 
Το Γυμνάσιο Σκάλας συμμετείχε με 18 μαθητές και μαθήτριες από τις τρεις τάξεις του σχολείου οι οποίοι, αν και στην πλειοψηφία τους διαγωνίζονταν πρώτη φορά, σημείωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες στους προκριματικούς αγώνες, βαθμολογίες που κατέταξαν μαθητές στην πρώτη δεκάδα κάθε αγωνίσματος.
 
Το σχολείο μας εξασφάλισε μία πρόκριση στον τελικό και στη συνέχεια τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της νοηματικής ανάγνωσης από τη μαθήτρια της Γ΄ τάξης Ταμβακολόγου Αγγελική. Η μετακίνηση των μαθητών-συνοδών καθηγητών έγινε με λεωφορείο τα έξοδα του οποίου κάλυψε ο Δήμος Ευρώτα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti