Στο σκοτάδι για ώρες βυθίστηκαν η Σπάρτη και άλλες περιοχές

Σε μεγάλη βλάβη οφείλεται η πολύωρη διακοπή ρεύματος

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 12:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο σκοτάδι για ώρες βυθίστηκαν η Σπάρτη και άλλες περιοχές

«Πέπλο» σκοταδιού σκέπασε τη Σπάρτη, τα περίχωρα, μεγάλο τμήμα του Δ. Σπάρτης, αλλά και περιοχές του Δήμου Ευρώτα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Μαρτίου. Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα, όταν η ηλεκτροδότηση διεκόπη, αιφνιδιάζοντας όσους την ώρα εκείνη δεν κοιμούνταν. Το απόλυτο «μαύρο» επικράτησε τόσο μέσα στο εσωτερικό των οικημάτων, όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Η ξαφνική διακοπή, σε συνδυασμό με το σκοτάδι της νύχτας, αναστάτωσε τους πολίτες, καθώς λόγω του προχωρημένου της ώρας ήταν δύσκολη η ενημέρωση από τους αρμόδιους. Τελικά, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί της Τρίτης, είχε δηλαδή συνολική  διάρκεια περίπου έξι ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η διακοπή οφείλεται σε εκτεταμένη  βλάβη στην περιοχή της Μεγαλόπολης και χρειάστηκαν ολονύχτιες εργασίες από τεχνικούς του ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Πάντως, το «μπλακ-άουτ» προξένησε εκνευρισμό σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που ξεκινούν τη λειτουργία τους τις πρώτες πρωινές ώρες (όπως αρτοποιεία κλπ), με συνέπεια ορισμένες εξ’ αυτών να παραμένουν κλειστές σήμερα Τρίτη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti