«Μορφές βίας κατά των γυναικών. Πρόληψη και αντιμετώπιση»

Ενημερωτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά

Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μορφές βίας κατά των γυναικών. Πρόληψη και αντιμετώπιση»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, σκοπός της οποίας είναι η ανάδειξη των γυναικείων προβλημάτων και δικαιωμάτων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά με σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης, οργανώνει εκδήλωση- ενημέρωση, την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 5:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (Ισόγειο Βιβλιοθήκης) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό (Κοινωνική Λειτουργό, Ψυχολόγο, Νομικό Σύμβουλο) για τη στήριξη των γυναικών και των παιδιών που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι οι: Αγγελική Χριστοπούλου - κοινωνική λειτουργός και  Ελένη Μητροπούλου - νομικός σύμβουλος.  Τη συζήτηση θα συντονίσει η Σοφία Παινέση, διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης και γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Αρτοποιείο Μάζη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti