Ακυρώνεται η προκήρυξη για προσωπικό καθαριότητας στην Αστυνομία

Αναμένεται επανέγκριση από τον ΑΣΕΠ

Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 17:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακυρώνεται η προκήρυξη για προσωπικό καθαριότητας στην Αστυνομία

Ακυρώνεται η προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας, συνολικά 37 ατόμων στις αστυνομικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου (σσ έξι θέσεις στη Λακωνία), σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Η ακύρωση οφείλεται στο γεγονός ότι στις 7/2/2019 με τον Ν. 4590/2019 (ΦΕΚ 17Α’/7.2.2019) και ειδικότερα με το άρθρο 64 επαναπροσδιορίστηκαν η ιδιότητα του τρίτεκνου ή του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας.

Η ΕΛΑΣ γνωστοποιεί ότι σταματά η παραλαβή των δικαιολογητικών  των υποψηφίων, ενώ όσοι έχουν αποστείλει ήδη αιτήσεις συμμετοχής θα ενημερωθούν για την επιστροφή των δικαιολογητικών τους.  Σημειώνεται ότι αναμένεται η επανέγκριση της ανακοίνωσης από το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού, οπότε θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και  όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε  μέλος στην  ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti