Υποψήφια με τον Π. Τατούλη η συμβολαιογράφος Π. Κοκκονού-Χριστοφοράκου

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 12:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποψήφια με τον Π. Τατούλη η συμβολαιογράφος Π. Κοκκονού-Χριστοφοράκου

Την υποψηφιότητα της κ. Παγώνας Κοκκονού – Χριστοφοράκου με τον συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» στη Λακωνία ανακοίνωσε τη Δευτέρα 11/2 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «ενσωματώνουμε στη Νέα Πελοπόννησο μια ακόμα σημαντική προσωπικότητα και μια δυναμική υποψηφιότητα που θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συμμετοχή της Παγώνας Κοκκονού στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου και είμαι βέβαιος ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα συνδράμει πολύ στην προσπάθειά μας»  

Η κ. Παγώνα Κοκκονού – Χριστοφοράκου, απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και συμβολαιογράφος Σπάρτης, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη να συμμετάσχω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια για την πρόοδο του Λακωνικού και Πελοποννησιακού λαού με τελικό στόχο καλύτερες μέρες για τις νέες γενιές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti