Ο Θέμος θα «μένει» για πάντα στην αγαπημένη του Μάνη (ΦΩΤΟ)

Στον Γερολιμένα επέλεξε την ταφή του ο δημοσιογράφος

Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 15:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Θέμος θα «μένει» για πάντα στην αγαπημένη του Μάνη (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης είπαν το στερνό αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πλήθος κόσμου. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Κυριακή 27/1  στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, παρουσία εκπροσώπων από το χώρο του Τύπου και της δημοσιογραφίας αλλά και την τηλεόραση και την πολιτική.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης έχασε την μάχη με μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου -το οστεοσάρκωμα- και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.
 
Η τελευταία κατοικία
στον Γερολιμένα
Ο Θέμος Αναστασιάδης έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για τη Μάνη, ενώ τελευταία επιθυμία του ήταν -αντί στεφάνων- η ενίσχυση του έργου του Πνευματικού Κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Αν. Μάνης (Τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Επίσης, ο Θέμος Αναστασιάδης είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί η ταφή του στο κοιμητήριο του Γερολιμένα Αν. Μάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η σορός του δημοσιογράφου μεταφέρθηκε στην περιοχή και η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (28/1) σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, μέλη της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκαν στην Αρεόπολη και στη συνέχεια επρόκειτο να κατευθυνθούν προς Γερολιμένα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti