Ο Λάκωνας χειρουργός Μιχ. Σταματάκος στο ψηφοδέλτιο του Π. Τατούλη

Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 17:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Λάκωνας χειρουργός Μιχ. Σταματάκος στο ψηφοδέλτιο του Π. Τατούλη

Την υποψηφιότητα του Λάκωνα ιατρού-γενικού χειρουργού κ. Μιχάλη Σταματάκου με το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη 23/1 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητα του κ. Σταματάκου και δήλωσε ότι «πρόκειται για έναν εξαίρετο επιστήμονα με πλούσιο βιογραφικό, τόσο στο επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, όσο και του ερευνητικού και συγγραφικού του έργου. Είμαι βέβαιος ότι με την προσθήκη του στο συνδυασμό της “Νέας Πελοποννήσου”  θα ενισχύσουμε κι άλλο τη δυναμική και την αποτελεσματικότητά μας στη Λακωνία προς όφελος των πολιτών».

Ο κ. Σταματάκος, ο οποίος κατάγεται από το Έλος Δ. Ευρώτα, από την πλευρά του δήλωσε: «Το να σε επιλέγει ο περιφερειάρχης  Πέτρος Τατούλης να αγωνιστείς μαζί του για το όνειρο ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, εκτός από τιμή είναι και καθήκον, ώστε να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα. Αποδέχομαι την πρόσκληση και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω ώστε η Λακωνία να γίνει ακόμη πιο όμορφη, φιλόξενη και ασφαλής. Σας ευχαριστώ κ. Τατούλη».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti