«Κιβωτός» ανθρωπιάς το Ίδρυμα της Μητρόπολης Μάνης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ευλόγησε τη βασιλόπιτα

Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 16:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κιβωτός» ανθρωπιάς το Ίδρυμα της Μητρόπολης Μάνης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/1 η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων Γυθείου «Ο Άγιος Παντελεήμων» της Μητρόπολης Μάνης.

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, ο οποίος στη τη σύντομη προσλαλιά του προς τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε «χρόνια πολλά, ευλογημένα και ειρηνικά, με υγεία». Τόνισε επίσης: «Κάθε στιγμή να χαιρόμαστε, κάθε στιγμή να είμαστε χαρούμενοι, διότι ο Θεός μάς δίνει το χρόνο».

Ακόμα, ο σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την αφιλοκερδή και άριστη συνεργασία όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν το ίδρυμα και για την παροχή φροντίδας, αγάπης και στοργής προς τους τροφίμους το προσωπικό. Κλείνοντας, ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στη βιοτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου.

Η διευθύντρια του ιδρύματος κ. Βικτωρία Βλαστέλλη υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της σε όσους συμπαραστάθηκαν κι ενίσχυσαν με κάθε δυνατό τρόπο τη σημαντική προσπάθεια για τους απόμαχους της ζωής, καθώς και το προσωπικό που έχει αναλάβει το σπουδαίο έργο του ιδρύματος.

Σημαντική ήταν η παρουσία των μαθητών του Μουσικού Εργαστηρίου Γυθείου -υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Χρύσας Μάνδρου-Φιλιππάκου- που ψυχαγώγησαν με τραγούδια τους παρευρισκόμενους και τους τροφίμους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ιερείς της Μητρόπολης Μάνης, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου κ. Ηρακλής Πασσαλίδης, η διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου κ. Παναγιώτα Φραγκιάδου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και συγγενείς των ηλικιωμένων, καθώς και φίλοι του ιδρύματος.

Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση στο παρακάτω video

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Πιερρακέας
Φωτο-video: MANINEWS

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti