Στην ολλανδική τηλεόραση το έργο του Φιλοζωικού Μονεμβασίας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μέσω του 8χρονου Τόμας

Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 17:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην ολλανδική τηλεόραση το έργο του Φιλοζωικού Μονεμβασίας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πρεσβευτής του έργου που επιτελεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μονεμβασίας σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας, γίνεται ο μικρός Τόμας, ο οποίος ζει στο Βέενορντ (Veenoord) της Ολλανδίας!

Όπως γράφει το monemvasianews.gr. σε εκπομπή που συμμετείχε στην ολλανδική τηλεόραση, προέβαλε το σημαντικό έργο που τελεί υπό την ενίσχυση και βοήθεια του Δήμου, ο φιλοζωικός σύλλογος Μονεμβασίας. Παράλληλα ανέφερε την ανάγκη ενίσχυσης μέσα από δωρεές του ανωτέρω συλλόγου, προκειμένου αυτός να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Tόμας, πουλώντας γλυκές λιχουδιές που ο ίδιος κατασκεύασε, συγκέντρωσε 575 ευρώ, τα οποία παρέδωσε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στην πρόεδρο του φιλοζωικού κα Χρυσούλα Καστανιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ο Τόμας στηρίζεται σε αυτή του την προσπάθεια από την οικογένειά του, η οποία βέβαια καμαρώνει για το ταλέντο του αλλά και για την αγάπη του για τα ζώα.

Δείτε την παρουσία του μικρού Τομάς στην εκπομπή της ολλανδικής τηλεόρασης, όπου αναφέρεται στη Μονεμβασιά

Φωτο-video: monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti