Γεμάτες αγάπη οι εορταστικές δράσεις των Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης

Η διεξαγωγή της ΓΣ του συλλόγου

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 16:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γεμάτες αγάπη οι εορταστικές δράσεις των Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης

Την Τετάρτη 19/12/2018, μέλη του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης  επισκέφτηκαν την δομή «ΨΥΧΑΡΓΩ-ΥΑΚΙΝΘΟΣ» και πρόσφεραν δώρα για τους τροφίμους της δομής και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Επίσης, το απόγευμα της Πέμπτης 20/12, ο σύλλογος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης και πρόσφερε σε όλους τους ασθενείς και στους συνοδούς τους, γλυκά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με ένα χρηστικό δώρο σε κάθε ασθενή. Παράλληλα, διακόσμησε τους χώρους του Νοσοκομείου με εορταστικές αφίσες, έργα των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γκοριτσάς – Σκούρας. Ακόμα, την Κυριακή 30/12, τα μέλη του συλλόγου επανέλαβαν τη δράση, προσφέροντας δωράκια μαζί με γλυκά και σοκολατάκια.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η δράση μας αυτή. Συγκεκριμένα τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μας για τα σοκολατάκια που μας πρόσφεραν και τα ζαχαροπλαστεία Μαυρόγιαννη, Βέργαδου και Τρουγκάκου για την προσφορά κερασμάτων και γλυκών και φυσικά τους μικρούς μας φίλους, μαθητές και τις δασκάλες τους, του Δημοτικού Σχολείου Γκοριτσάς – Σκούρας για τις ωραιότατες κάρτες–αφίσες τους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος και εύχεται «καλή υγεία και καλή χρονιά!»

Ο σύλλογος ενημερώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μελών του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/1 και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης
2. Ανακοινώσεις ΔΣ
3. Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ., Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2018- Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής : Συζήτηση - έγκριση - απαλλαγή ΔΣ
4. Έγκριση Προϋπολογισμού 2019
5. Τροποποίηση διατάξεων Καταστατικού
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
7. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για τα Όργανα Διοίκησης του Συλλόγου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα