Περιπετειώδης νύχτα για γυναίκα οδηγό στη Σπάρτη…

Άγνωστοι επιχείρησαν να της επιτεθούν

Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 08:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιπετειώδης νύχτα για γυναίκα οδηγό στη Σπάρτη…

Τα περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών (και εν δυνάμει) στη Σπάρτη πληθαίνουν σε βαθμό που θορυβεί τους πολίτες. Γυναίκα οδηγός κατήγγειλε ότι -περίπου στις 10:00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (17/12)- βίωσε στιγμές αγωνίας, κινδυνεύοντας από αγνώστους στην οδό Διοσκούρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η γυναίκα κινείτο με το όχημά της εν μέσω ισχυρής νεροποντής, όταν διέκοψε την πορεία της, καθώς ένα άλλο όχημα παρεμπόδιζε την κυκλοφορία. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο ύψος των γραφείων της ΕΠΣ Λακωνίας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αδύνατη η διέλευση άλλων οχημάτων. Η οδηγός περίμενε υπομονετικά, ωστόσο αφού παρήλθαν περίπου πέντε λεπτά και δεν υπήρχε καμία αντίδραση, άρχισε να αναβοσβήνει τα φώτα και να κορνάρει ελαφρώς. Τότε, ο οδηγός του σταθμευμένου οχήματος βγήκε από το εσωτερικό και κινήθηκε προς την πλευρά της γυναίκας, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα με άγνωστες προθέσεις! Ευτυχώς, αντιδρώντας ταχύτατα, η οδηγός πρόλαβε να ασφαλίσει τις θύρες και ζήτησε με χειρονομίες από τον άγνωστο να απομακρυνθεί, ενώ παράλληλα από το σταθμευμένο όχημα αποβιβάστηκε και ο συνοδηγός. Παρέμειναν για λίγα λεπτά κοντά στο αυτοκίνητο της γυναίκας, όμως καθώς από το σημείο διέρχονταν πεζοί, οι άγνωστοι  επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και αποχώρησαν προς την οδό Κ. Παλαιολόγου. Εν τω μεταξύ, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η τρομαγμένη γυναίκα αποχώρησε από το σημείο.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε η ίδια στο Facebook: «Καλημέρα φίλοι μου...ήθελα να μοιραστώ ένα άσχημο περιστατικό που έζησα χτες βράδυ ώρα 22,15 στην οδό Διοσκούρων πίσω από την Εθνική Τράπεζα...περνούσα με το αυτοκίνητο μου όταν ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν δεξιά του δρόμου σταματημένο… (δεν χωρούσε άλλο αυτοκίνητο να περάσει)..του ανάβω φώτα ..περιμένω ...τίποτα... Κορνάρω..τίποτα ..Για μια στιγμή βγαίνει κάποιος αναγνωρίζω Ρ...Α αμέσως κλείνω ασφάλειες...έρχεται κ πάει να μου ανοίξει την πόρτα....με τρόπο παίρνω την αστυνομία....πάει να βγει κ ο άλλος ....Για καλή μου τύχη ερχόταν δυο κοπέλες από την γωνία ....έβαλαν μπρος Κ πάρκαραν σε ένα διάζωμα του κεντρικού δρόμου......Δεν ξέρω τι να πω ...Πόσο θράσος έχουν αυτοί οι άνθρωποι....22,00 η ώρα τελειώνουν φροντιστήρια ....κυκλοφορεί κόσμος....Απευθύνομαι στους πολιτικούς του Νόμου μας....Αφού οι άλλες αρχές δεν μπορούν να κάνουν κάτι....Κλέβουν ..χτυπούν.....σκοτώνουν ...Και όλοι στην σιωπή μας...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ...»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti