Πατσιλίβας για αποκατάσταση καμένης οικίας στο Καστόρι

Επισημαίνει τη συμβολή και του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας

Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πατσιλίβας για αποκατάσταση καμένης οικίας στο Καστόρι

Τη σημαντική συμβολή του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης στην αποκατάσταση (από πυρκαγιά) της οικίας ηλικιωμένης στο Καστόρι αναδεικνύει ο πρόεδρος του ΝΠ κ. Θέμης Πατσιλίβας. Αφορμή για την παρέμβαση του  στάθηκε πρόσφατο δημοσίευμα με την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης Καστορείου προς όλους όσοι συνέβαλαν ώστε το καμένο σπίτι να γίνει ξανά κατοικήσιμο. «Ελπίζω πως εκ παραδρομής ο συντάκτης του κειμένου δεν αναφέρει και την συμβολή του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης» επισημαίνει ο κ. Πατσιλίβας.

Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής:

«Ο Λακωνικός Τύπος, στο φύλλο της 18 Οκτωβρίου 2018 και στη σελίδα 7, καταχώρησε κείμενο της επιτροπής Αλληλεγγύης της Τ.Κ. Καστορείου με τίτλο ‘Αποκαταστάθηκε η καμένη κατοικία ηλικιωμένης στο Καστόρι’ και πολύ καλά κάνει η επιτροπή και ευχαριστεί τους συντελεστές αυτού του έργου ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ελπίζω πως εκ παραδρομής ο συντάκτης του κειμένου δεν αναφέρει και την συμβολή του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, που στέγασε για πενήντα μέρες την παθούσα συνδημότισσα σε ξενοδοχειακή μονάδα του Καστορείου και δια των υπαλλήλων του Βοήθεια στο σπίτι, εκάλυψε τρέχουσες κοινωνικές ανάγκες της συνδημότησας.

Κάνω γνωστό με την ευκαιρία αυτή, πως το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, έχει πάρει αποφάσεις για οργάνωση και λειτουργία Ξενώνων προσωρινής στέγασης συνδημοτών που πέφτουν θύματα ακραίων φυσικών φαινομένων και μένουν άστεγοι.

Ο ένας Ξενώνας, ήδη οργανώνεται στην Τ.Κ. Ξηροκαμπίου και ο άλλος, θα οργανωθεί σε δημοτικό χώρο στην Τ.Κ. Καστορείου του Δήμου Σπάρτης.

Εύχομαι σ’ όλον τον κόσμο ειρηνικό και ανώδυνο το 2019».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti