«Πέφτουν» 2,85 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Άλλα τρία έργα 1.600.000 ευρώ εξήγγειλαν Τατούλης και Τζανετέα

Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 16:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πέφτουν» 2,85 εκατ. ευρώ στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας

Δημοπρατήθηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, σημαντικά έργα αποκατάστασης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Λακωνίας, με συνολικό προϋπολογισμό 2.850.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

1. «Αποκατάσταση βλαβών από πλημμύρες της Εθνικής Οδού 86 Κροκεές-Μολάοι- Μονεμβάσια»  προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ.

2. «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Ανατολικής Μάνης» προϋπολογισμού 650.000 ευρώ.

3. «Συντήρηση οχετών και τεχνικών έργων απορροής όμβριων υδάτων στο οδικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας» προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Τα έργα προβλέπουν να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.  

Με την ευκαιρία δημοπράτησης των  έργων, ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσαν ότι «η συντήρηση του οδικού δικτύου της Λακωνίας είναι συνεχής και εξ’ αυτού του λόγου εντός το Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουν και άλλες τρεις δημοπρασίες σημαντικών έργων για την περιοχή μας, συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με προγραμματισμό και συγκεκριμένες  δράσεις, εργάζεται   συστηματικά  στον τομέα βελτίωσης των υποδομών (οδικοί άξονες, λιμάνια, ιδιωτικές επενδύσεις χρηματοδοτούμενες από τον αναπτυξιακό νόμο κ.λ.π) εξασφαλίζοντας χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και  από Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ)».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος