Ο Δ. Σπάρτης τιμά Ν. Γεωργιάδη, Σπαρταθλητές και ΛΕΦΩΣ!

Σε ειδική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο

Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 14:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δ. Σπάρτης τιμά Ν. Γεωργιάδη, Σπαρταθλητές και ΛΕΦΩΣ!

Σε μια πρωτοβουλία έμπρακτης αναγνώρισης προς συγκεκριμένα πρόσωπα και συλλογικότητες προχωρά ο Δ. Σπάρτης. Όπως αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης της Τετάρτης 28/11, η Δημοτική Αρχή πρόκειται να διοργανώσει τιμητική εκδήλωση για τον γνωστό φωτογράφο, επίτιμο πρόεδρο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, με μεγάλη προσφορά σε θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής, κ. Νίκο Γεωργιάδη, τους 11 Λάκωνες που έχουν τερματίσει διαχρονικά στο «Σπάρταθλον», καθώς  και τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης).

Ειδικά για τον Ν. Γεωργιάδη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, Σπύρος Μοιράγιας, ανέφερε ότι «πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα κοινά (Αυτοδιοίκηση) της περιοχής, δεν αρνήθηκε ποτέ στον εκάστοτε δήμαρχο να προσφέρει τη βοήθειά του, όποτε του ζητήθηκε». Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε, για το πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη θα μιλήσει ο γνωστός Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Πίκουλας, ο οποίος συνδέεται με τη Λακωνία και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και την ιστορία του.

Για τη ΛΕΦΩΣ, ο κ. Μοιράγιας επεσήμανε ότι «πρέπει να αναδεικνύεται η προσφορά εκείνων που προβάλλουν την πόλη διεθνώς και στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πλέγμα πρεσβευτών του Δ. Σπάρτης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti