Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Σπαρταθλητές και αποκατάσταση ζημιών στο ΔΣ Σπάρτης (LIVE)

Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 14:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Σπαρταθλητές και αποκατάσταση ζημιών στο ΔΣ Σπάρτης (LIVE)

Με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη, «μαραθώνια» αναμένεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/11 και ώρα 7:00 μμ στο παλαιό δημαρχιακό μέγαρο της λακωνικής πρωτεύουσας.


Παρακολουθήστε τη συνεδρίαση εδώ


Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- Πραγματοποίηση εκδήλωσης προς τιμήν των Σπαρταθλητών και φορέων και πολιτών που προσέφεραν και προσφέρουν διαχρονικά εθελοντικά στο Δήμο.
- Έγκριση της μελέτης (προμελέτης) και σχεδίου τευχών δημοπράτησης του έργου  με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»
- Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σπάρτης και Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 098 «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του ΕΠΑΝΕΚ
- Έγκριση μετάβασης - ορισμός μελών δημοτικής αποστολής του Δήμου Σπάρτης στο Δήμο Le Plessis-Trevise της Γαλλίας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί  υπογραφή συμφώνου αδελφοποίησης μεταξύ των δύο δήμων
- Έγκριση τροποποίησης συμφωνητικού για την διοργάνωση του αγώνα SPARTAN RACE
- Ενημέρωση περί εκδήλωσης ενδιαφέροντος- υποβολής προτάσεων στο Πράσινο Ταμείο για απόκτηση κοινόχρηστων χώρων μέσω απαλλοτριώσεων (Άξονας Προτεραιότητας: Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου, Μέτρο: Ρυμοτομικές Απαλλοτριώσεις)
- Περί αναπροσαρμογής ή μη τελών ηλεκτροφωτισμού/καθαριότητας για το οικονομικό  έτος 2019
- Περί αναπροσαρμογής ή μη τελών άρδευσης οικονομικού έτους 2019
- Έγκριση της αριθ.81/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης με θέμα «Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού 2018».
- Έγκριση της μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 8-5-2018 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ», έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής
- Έγκριση παραχώρησης χρήσης αυτοκινήτου από το Δήμο Σπάρτης στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης πράξης «Συγκρότηση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας & Κινητής Μονάδας στο Δήμο Σπάρτης με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας».
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018
- Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 2.000,00€ σε βάρος του Κ.Α. 00-6111.001 με τίτλο «Αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων» – Έγκριση δαπάνης και διάθεσης της ανωτέρω πίστωσης
- Έγκριση βεβαίωσης εργασιών για την καλή εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Προσωρινές ηλεκτρικές παροχές εργοταξιακού τύπου για κάλυψη εκδηλώσεων, αγώνων κ.λ.π. του Δήμου»
- Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών συντήρησης των οχημάτων - μηχανημάτων  του  Δήμου
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης προμήθειας και διάθεση πίστωσης ποσού 6000,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α: 25-6662.001 με τίτλο «Προμήθεια υλικών για την συντήρηση αντλιοστασίων και δικτύων άρδευσης»
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης εργασίας και διάθεση πίστωσης ποσού 3750,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α: 25-6262.008 με τίτλο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης αντλιοστασίων άρδευσης»
- Εξειδίκευση πιστώσεων – Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων που αφορούν την επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας  «Άρση επικινδυνότητας υψηλών δέντρων»
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο «Απολύμανση χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον οικισμό Αγία Κυριακή»
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης καταβολής χρηματικού βοηθήματος σε άτομο που βρίσκεται προσωρινώς σε κατάσταση ανάγκης και διάθεση πίστωσης ποσού σε βάρος του Κ.Α. 00-6733.002 με τίτλο «Καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άτομα που βρίσκονται προσωρινώς ή μονίμως σε κατάσταση ανάγκης λόγω ασθενείας, θεομηνίας ή άλλου απρόβλεπτου συμβάντος»
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ», αναδόχου Δημητρίου Μπόκολα
- Έγκριση της μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ 2018», έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής
-  Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Κ. ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ»
- Περί δωρεάν παραχώρησης ακινήτου  της Τοπικής Κοινότητας Καρυών στο Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης
- Απευθείας αγορά οικοπέδου στην τ.κ. Αγόριανης
- Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020
- Περί  εκμίσθωσης  ισογείου καταστήματος που βρίσκεται στην ΤΚ Πλατάνας
- Εξειδίκευση πίστωσης δαπάνης ποσού 3.317,82 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 00-6492.001 με τίτλο «Δικαστικά έξοδα και έξοδα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων» για δικαστικά έξοδα, τόκους και έξοδα επίδοσης της υπ’ αριθμ.157/2018 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών
- Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΟΥΚΑ»
- Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΩΝ Τ.Κ. ΚΕΦΑΛΑ – ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΧΡΥΣΑΦΩΝ-ΑΓΡΙΑΝΩΝ»
- Έγκριση της αριθ.72/2018 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης με θέμα «Τροποποίηση  της υπ άριθ.36/2018 Απόφασης Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ»
- Περί κοπής (θανάτωσης) ή μη δένδρων ευθύνης του Δήμου
- Εξέταση αιτήματος του κ.Σιδέρη –Αργειτάκου Ηλία του Παναγιώτη περί έγκρισης κατ’ εξαίρεση χρήσης γης σε ακίνητο επί της οδού Λυκούργου αρ. 29 – ΟΤ 73 στη Σπάρτη
- Έγκριση βεβαίωσης εργασιών της υπηρεσίας «Επισκευή ρολογιού στην Τ.Κ. Χρυσάφων»
- Εξειδίκευση πίστωσης δαπάνης ποσού 11.086,12 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 30-6661.002  με τίτλο «Υλικά συντήρησης και επισκευής κτιρίων»
- Απαλλοτρίωση ακινήτου στην Τ.Κ. Βασσαρά
- Έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ: Βρασίδου, Αγησιλάου, Γκορτσολόγου, Αγ. Νίκωνος»
- Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής της εργασίας με τίτλο «Βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου».  
- Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση εφαρμογών διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου» (Συντήρηση εφαρμογής μισθοδοσίας).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti