Άνοιξε το ελαιοτριβείο της «Sparta Gourmet»!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους παραγωγής

Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 15:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άνοιξε το ελαιοτριβείο της «Sparta Gourmet»!

Με νέους καδοζυγούς έχει εξοπλιστεί το ελαιοτριβείο της «Sparta Gourmet», εξασφαλίζοντας πλήρη ακρίβεια στη ζύγιση του καρπού. Η πρωτοποριακή μέθοδος της alpha laval-contherm επιτυγχάνει μειωμένο χρόνο έκθλιψης σε χαμηλές θερμοκρασίες και επιτρέπει  την υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στο λάδι.   

Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά τη φετινή σεζόν κατά την οποία παρουσιάστηκαν φαινόμενα χαλαζόπτωσης και δάκου τα οποία επηρεάζουν σημαντικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

Η εταιρεία διάγει το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της και ευελπιστεί με σεβασμό και με πλήρη συστράτευση με τον απλό παραγωγό να προσδώσει στο ελαιόλαδο και στη βρώσιμη ελιά την αξία που του αρμόζει σε διεθνές επίπεδο.

Το ελαιοτριβείο της εταιρείας «Sparta Gourmet» θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, ενώ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα θα γίνεται η παραλαβή ελιάς καλαμών.

Άνοιξε το ελαιοτριβείο της Sparta Gourmet 2

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος