Η πρόληψη της παιδικής κακοποίησης θέμα ομιλίας στο Διοικητήριο Λακωνίας

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Βασική εισηγήτρια η βουλευτής Ελ. Ράπτη

Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 16:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η πρόληψη της παιδικής κακοποίησης θέμα ομιλίας στο Διοικητήριο Λακωνίας

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Διοικητήριο Λακωνίας (αίθουσα «Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου & Γιάννη Ρίτσου»), θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα  Ράπτη, ως εκπρόσωπος της καμπάνιας στην Ελλάδα και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Δικτύου Κοινοβουλευτικών.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου τα μηνύματα να φτάσουν σε γονείς και παιδιά.

Το πάνελ των ομιλητών θα πλαισιώσουν η ψυχολόγος κ. Σταυρούλα Μητρούση, η δικηγόρος κ. Βερόνικα Λέκκα και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η εκδότρια κ. Χριστιάνα Χιώτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου/ Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης, την Ιερά Μητρόπολη Μάνης, την Δ/νση Αστυνομίας Λακωνίας και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Λακωνίας.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο της, η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρίσκει τεράστια απήχηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, συναντήσεις και συνεργασίες με θεσμικούς και πολιτειακούς παράγοντες, πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις, διανομή χιλιάδων αντιτύπων ενημερωτικού υλικού.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος