Ενημέρωση για τις εξαγωγικές πιστώσεις και την «Εξωστρέφεια» στη Σκάλα

Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 16:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση για τις εξαγωγικές πιστώσεις και την «Εξωστρέφεια» στη Σκάλα

Ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Εξωστρέφεια» διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων. Η εκδήλωση, με θέμα «Ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και το πρόγραμμα χρηματοδότησης “Εξωστρέφεια”», απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις και εν δυνάμει εξαγωγείς. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7/11 και ώρα 6:00 μμ, στο κατάστημα “CASA DEL PAZZO” στην πλατεία Πηγών στη Σκάλα.

Στελέχη του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες του Οργανισμού και θα αναλύσουν το πρόγραμμα χρηματοδότησης «Εξωστρέφεια» και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης τα στελέχη του ΟΑΕΠ δύναται να παρέχουν εξατομικευμένη ενημέρωση των εξαγωγέων και εν δυνάμει εξαγωγέων για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν σε εξατομικευμένη πληροφόρηση θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο έως την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου (στο φαξ 2733022008 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την παρουσίαση η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για την εξατομικευμένη πληροφόρηση απαιτείται η κατάθεση της αίτησης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti