Τιμή στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στο ΔΣ Σπάρτης

Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 09:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμή στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στο ΔΣ Σπάρτης

Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, τη Δευτέρα 22/10 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχικού μεγάρου της πόλης.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Εξέταση αιτήματος της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» για ονομασία του δημοτικού γυμναστηρίου Σπάρτης και καθιέρωση ετήσιου τουρνουά μπάσκετ, προς τιμήν των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.
- Αποδοχή αιτήματος Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” περί εκτέλεσης έργου βελτίωσης παιδικής χαράς πλατείας Καμαρών με δικές του δαπάνες
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης καταβολής χρηματικού βοηθήματος σε άτομο που βρίσκεται προσωρινώς ή μονίμως σε κατάσταση ανάγκης λόγω πυρκαγιάς και διάθεση πίστωσης ποσού 586,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 00-6733.002 με τίτλο «Καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άτομα που βρίσκονται προσωρινώς ή μονίμως σε κατάσταση ανάγκης λόγω ασθενείας, θεομηνίας ή άλλου απρόβλεπτου συμβάντος»
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2018 αναφορικά  με έργο «Αντιμετώπιση προβλημάτων λειψυδρίας του Δήμου Σπάρτης»
- Περί υποβολής πρότασης ένταξης πράξης στο Επιχ. Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 αναφορικά με υπηρεσία υποστήριξης με τίτλο «Σχεδιασμός ολοκληρωμένου πλέγματος παρεμβάσεων και προετοιμασία φακέλου πρότασης για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020»
- Περί παραχώρησης χρήσης χώρου για την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Αμυκλών, από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης"
- Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών συντήρησης των οχημάτων - μηχανημάτων  του  Δήμου
- Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών επισκευής των οχημάτων - μηχανημάτων του Δήμου
- Έγκριση της κυκλοφοριακής  μελέτης  «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Λυκούργου 68, στη Δημοτική Κοινότητα Σπαρτιατών
- Έγκριση της κυκλοφοριακής  μελέτης «Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στα πλαίσια διεξαγωγής αγώνα Spartan Race 2018 εντός της πόλης της Σπάρτης»
- Έγκριση της κυκλοφοριακής  μελέτης «Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στα πλαίσια της εκδήλωσης ‘’Γιορτή Κάστανου στην Άρνα 2018’’»
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης έργου και διάθεση πίστωσης ποσού: 3.472,28 ευρώ σε βάρος του Κ.Α: 20-7325.005 με τίτλο «Επέκταση ηλεκτροφωτισμού Τ.Κ Καμινίων»
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης έργου και διάθεση πίστωσης ποσού: 12.016,67 ευρώ σε βάρος του Κ.Α: 20-7325.003 με τίτλο «Παραλλαγές δικτύων ηλεκτροφωτισμού»
- Λήψη υγειονομικών μέτρων κατά της λιστερίωσης των αιγοπροβάτων του κτηνοτρόφου Κολοβού Δημητρίου του Φωτίου
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Εργασίες Διαχείρισης Οργανωμένων Περιοχών Πρασίνου»
- Ανάκληση της υπ΄αριθμ.515/2018 ΑΔΣ με θέμα «Εξειδίκευση πίστωσης δαπάνης ποσού 9.850,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 10-6613.009 με τίτλο “Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων των υπηρεσιών του Δήμου” για την “Προμήθεια μελανιών, τόνερ και συναφών αναλωσίμων για το Δήμο Σπάρτης έτους 2018”»
- Εξειδίκευση πίστωσης δαπάνης ποσού 9.850,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 10-6613.009 με τίτλο «Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων των υπηρεσιών του Δήμου» για την «Προμήθεια μελανιών, τόνερ και συναφών αναλωσίμων για το Δήμο Σπάρτης έτους 2018»
- Επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων - σωματείων
- Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «Καθαρισμός – συντήρηση αρδευτικής γεώτρησης Τ.Κ. Σελλασίας»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti