Λάκωνες αγροκτηνοτρόφοι σε απόγνωση ζητούν λύσεις βιωσιμότητας (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη Διεύθυνση Γεωργίας στο Διοικητήριο

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 18:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκωνες αγροκτηνοτρόφοι σε απόγνωση ζητούν λύσεις βιωσιμότητας (ΦΩΤΟ)

Δίκαιες, όσο και αποτελεσματικές λύσεις στα χρόνια όσο και συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναζητούν οι Λάκωνες αγροκτηνοτρόφοι, αντιπροσωπεία των οποίων προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Γεωργίας Λακωνίας στο Διοικητήριο.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας κ. Βασίλη Βρουλίτη, η ομάδα των παραγωγών συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Βασιλική Θεοχαράκου και άλλους υπαλλήλους της υπηρεσίας. Επέδωσαν ψήφισμα και διαμαρτυρήθηκαν για τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν στον τομέα της δακοκτονίας, αλλά και των χρηματικών ενίσχυσεων που έχουν ως αποτέλεσμα το εισόδημα των αγροτών και κτηνοτρόφων να συρρικνώνεται διαρκώς. Όπως είπαν, μεταξύ άλλων, ο κλάδος αγροτών και κτηνοτρόφων απειλείται με αφανισμό, γεγονός που θα έχει ως συνέπεια στην τοπική οικονομία -από φέτος μάλιστα- όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Η παραπάνω κινητοποίηση εντάσσεται στις ενέργειες που αποφάσισε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ).

Διαβάστε σε νέα ανάρτηση στο lakonikos.gr αναλυτικό ρεπορτάζ με video για όλα όσα ειπώθηκαν κατά την κινητοποίηση των αγροτών

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti