Εξόρμηση στο Ταίναρο με τον ΕΟΣ Σπάρτης

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 13:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση στο Ταίναρο με τον ΕΟΣ Σπάρτης

Εξόρμηση στο Ταίναρο πραγματοποιεί για τα μέλη του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Σπάρτης, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.
Η αναχώρηση  θα γίνει στις 7.20 το πρωί της Κυριακής με Ι.Χ. από το Κλειστό Γυμναστήριο για Μιανές-Ακρωτήριο Ταίναρο-Κοκκινόγεια. Λίγο αργότερα, θα γίνει συνάντηση στο βενζινάδικο (Silk Oil) στη Λίμνη Γυθείου με όσους εξυπηρετούνται από εκεί, ενώ η έναρξη της πορείας έχει προγραμματιστεί για τις 9.00 πμ.
 
Η πολύ όμορφη διαδρομή, με το τόσο σημαντικό ιστορικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, ενδείκνυται για αρχάριους, καθώς η πορεία διάρκειας 3 με 3.30΄ ωρών χαρακτηρίζεται εύκολη (βαθμός δυσκολίας Α).
Απαραίτητα για τη συμμετοχή, η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (ορειβατικά άρβυλα, μακρυμάνικο παντελόνι, καπέλο, αντηλιακό, νερό, κλπ).
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6973078834 (Λεωνίδας Περδικάρης), το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 19/10.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος