Τη Σπάρτη επισκέπτεται ο Θ. Τζήμερος πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!»

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 09:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τη Σπάρτη επισκέπτεται ο Θ. Τζήμερος πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!»

Περιοδεία στην Πελοπόννησο θα πραγματοποιήσει, από 18 έως 22 Οκτωβρίου, ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής

Με κεντρικό θέμα «Κι όμως γίνεται!», ο κ. Τζήμερος θα αναπτύξει μερικά από τα παρακάτω θέματα:

«Γιατί η Σιγκαπούρη με έκταση όσο περίπου η μισή Ρόδος, έχει 277 δισ. ευρώ ΑΕΠ κι εμείς μόνο 178;»
«Γιατί οι επενδυτές θεωρούν παράδεισο για επενδύσεις χώρες με μέσο μισθό 4000 ευρώ και την Ελλάδα με τους “μισθούς πείνας” δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν;»
«Γιατί είμαστε στη θέση 108 της παγκόσμιας κατάταξης οικονομικής ελευθερίας ενώ η Αλβανία είναι 34η;»
«Γιατί η Βουλγαρία δανείζεται με 1% επιτόκιο κι εμείς με 4,6%;»
«Πώς τα κατάφερε η Εσθονία, που το 1992 είχε τους πολίτες της στην ουρά με δελτίο για να μην λιμοκτονήσουν, να αντιστρέψει το κλίμα σε 6 μόλις μήνες και σε 2 χρόνια να καλπάζει;»
«Πώς έγινε η Νότια Κορέα η οικονομική υπερδύναμη με 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ ΑΕΠ;»

Ο Θ. Τζήμερος θα επισκεφθεί τη Σπάρτη το Σάββατο 20/10. Μεταξύ 17:00 και 18:00 θα έχει συναντήσεις με πολίτες και επιχειρήσεις στη Σπάρτη, ενώ από τις 18:00 έως τις 20:00 θα μιλήσει με θέμα «Κι Όμως Γίνεται!» στο ξενοδοχείο «Μενελάϊον».

Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής: «Η “Δημιουργία Ξανά”, το κόμμα που το 2012 έκανε την έκπληξη με 2,2% και 136.000 ψήφους, “οργώνει” όλη τη χώρα, μεταφέροντας ένα αισιόδοξο μήνυμα: Πως είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε - και ως άτομα και ως κράτος. Ο λόγος που δεν το έχουμε καταφέρει παρά τα τρία μνημόνια και την οικονομική ύφεση είναι διότι εφαρμόζουμε το λάθος μοντέλο: υπερφορολόγηση, τεράστια, αναποτελεσματική, απηρχαιωμένη και σπάταλη Δημόσια Διοίκηση, ανελεύθερη οικονομία, πολυνομία και κακονομία, διοικητικές υπερρυθμίσεις και δαιμονοποίηση του επιχειρείν. Καιρός να αλλάξουμε.

Η “Δημιουργία, ξανά!” η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα είναι το μοναδικό κόμμα που υποστηρίζει την εκ βάθρων αλλαγή του Δημόσιου Τομέα με κατάργηση της μονιμότητας των Δ.Υ. και πλήρη εφαρμογή της Πληροφορικής, ακόμα και στις εκλογές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος