Στη Λακωνία οι 18 από τις 74 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Mayfair_Club
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 09:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Λακωνία οι 18 από τις 74 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/10, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 819 άτομα, εκ των οποίων τα 639  ήταν ημεδαποί και 180 αλλοδαποί, καθώς και σε 628 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 120 άτομα, από τα οποία 82 ήταν ημεδαποί και 38 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 74 άτομα.

Συγκεκριμένα, στη Λακωνία συνελήφθησαν 18 άτομα και ειδικότερα: Πέντε ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, έξι ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας ημεδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και έξι αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν συνολικά 312 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος