Εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στον βόρειο Ταΰγετο

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 16:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης στον βόρειο Ταΰγετο

Ορειβατική εξόρμηση στον βόρειο Ταΰγετο οργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Η διαδρομή περιλαμβάνει ανάβαση στην κορυφή Γούβες (1.852 μ.) με αφετηρία τους Σουστιάνους. Η υψομετρική διαφορά είναι της τάξης των 1.200 μ. περίπου, ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Β-Γ (μέτρια-δύσκολη), ενώ η διάρκεια της πορείας ανέρχεται σε περίπου 7.30 ώρες.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30΄ το πρωί της Κυριακής με ΙΧ από το κλειστό γυμναστήριο για Σουστιάνους.

Η ανάβαση γίνεται από τους Σουστιάνους μέχρι τη θέση Λάκες από το σημοταδοτημένο και πρόσφατα ανακαινισμένο μονοπάτι, και μετά μέσω της ράχης απευθείας στην κορυφή. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί από την ίδια διαδρομή.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι η πολύ καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε αδιάβροχα ορειβατικά άρβυλα, γκέτες, κλπ).       

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6974 098419 (Κώστας Λαγανάς),  το αργότερο μέχρι  το βράδυ της  Παρασκευής 12/10.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος