Ειδικό εποχικό βοήθημα για τους οικοδόμους της Σπάρτης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ειδικό εποχικό βοήθημα για τους οικοδόμους της Σπάρτης

Όπως ενημερώνει τα μέλη του το Σωματείο Οικοδόμων Σπάρτης, ξεκίνησε τη Δευτέρα 8/10,  η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και ώρα 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή στις 3/12/2018.

Οι δικαιούχοι υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης, είτε μέσω των ΚΕΠ.

Σημειώνεται ότι για να λάβουν το χρηματικό βοήθημα, οι οικοδόμοι πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει το προηγούμενο ημερολογιακό έτος -αποκλειστικά σε οικοδομικές εργασίες- από 73 μέχρι 163 πραγματικές ημέρες εργασίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος