Τον μαχαίρωσε μετά από καβγά σε σπίτι στη λαϊκή αγορά Σπάρτης

Ρουμάνοι ο δράστης και το θύμα - Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης ο ένας άνδρας

Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 17:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον μαχαίρωσε μετά από καβγά σε σπίτι στη λαϊκή αγορά Σπάρτης

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά από σοβαρή συμπλοκή μεταξύ δύο αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας, που σημειώθηκε περίπου στη 1:30΄ το μεσημέρι της Δευτέρας 8/10 στην περιοχή της λαϊκής αγοράς Σπάρτης.

Για αδιευκρίνιστη -μέχρι στιγμής- αιτία ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών, ηλικίας 59 και 47 ετών, στην κατοικία του πρώτου που βρίσκεται σε όροφο πολυκατοικίας στον πεζόδρομο Κλεομβρότου (στο ύψος της στοάς Κουρσούμη). Η κατάσταση, όμως, φαίνεται ότι ξέφυγε εκτός ελέγχου, με συνέπεια οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Μάλιστα, ο 59χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι, καταφέροντας σοβαρά τραύματα στα πλευρά του ομοεθνή του! Ο 47χρονος διεκομίσθη εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης και η κατάστασή του εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη. Λίγο αργότερα, χάρη σε άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και  παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια έκπληκτων πολιτών, οι οποίοι αντίκρισαν το θύμα αιμόφυρτο και σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στον «Λακωνικό Τύπο». Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να είχαν προσωπικές διαφορές που σχετίζονται με δραστηριότητες τους. Και οι δύο φαίνεται ότι διέμεναν αρκετά χρόνια στην περιοχή της Σπάρτης.

Φωτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti