Νέα εποχή «ανατέλλει» για τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας

Αναβαθμίζονται με χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε η Περιφέρεια

Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 14:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα εποχή «ανατέλλει» για τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα,  η σκοπιμότητα και η αναγκαιότητα της χρηματοδότησης από το ΕΠ Πελοποννήσου 2014-2018, της πράξης «Εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βλαχιώτη», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Σε δήλωσή της η κ. Τζανετέα τόνισε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε σύμφωνα με το στρατηγικό της σχεδιασμό, τους απαραίτητους πόρους για την αναβάθμιση των μονάδων Υγείας της Λακωνίας. Ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση του Κέντρου Υγείας  Νεάπολης με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ, του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ και του Κέντρου Υγείας Γυθείου με προϋπολογισμό 191.800 ευρώ».

Μετά την ένταξη των παραπάνω έργων από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοποννήσου 2014-2018, θα ξεκινήσει άμεσα η δημοπράτηση των έργων.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti