Σε γενική συνέλευση τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας

Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 19:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε γενική συνέλευση τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας

Το ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας θα πραγματοποιήσει την δεύτερη -άρα και οριστική- τακτική γενική συνέλευση των μελών του για την πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη μελών τα οποία θα αναλάβουν όλες τις καίριες θέσεις σε όλα τα όργανα του Σωματείου, ΔΣ, ΕΕ εκπρόσωποι ΕΣΑμεΑ και ΠΟΜΑμεΑ.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στο γραφείο του σωματείου στην πόλη της Σπάρτης, στην οδό Κλεομβρότου 50 και θα διαρκέσει έως τις 12:30.

Όλα τα μέλη έχουν προσκληθεί εντός της προθεσμίας που ορίζει το καταστατικό του Σωματείου για να συμμετέχουν αυτοπροσώπως ή μέσω συστημένης επιστολής στην Γενική Συνέλευση και να εκλέξουν τα μέλη που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης για την επόμενη τριετία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6992 269969.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα