«Σπάρτη Ανοικτή Πόλη» για την υποδοχή των Σπαρταθλητών!

Βραδιά με ανοιχτά καταστήματα και πλούσια δρώμενα για το "Σπάρταθλον"

Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σπάρτη Ανοικτή Πόλη» για την υποδοχή των Σπαρταθλητών!

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για το «Σπάρταθλον» 2018, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, διοργανώνει βραδιά με ανοικτά καταστήματα («Σπάρτη Ανοικτή Πόλη»),  την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται ενόψει της υποδοχής των Σπαρταθλητών και ο Εμπορικός Σπάρτης καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με ανοικτά καταστήματα από τις 9:00 μμ της Παρασκευής (28/9) έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 29/8. Επίσης, ο σύλλογος καλεί τους εμπόρους -στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και εφόσον το επιθυμούν- να προβούν σε προσφορές  (προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε καλύτερες τιμές) το συγκεκριμένο βράδυ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού στη συγκεκριμένη δράση, η οποία περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα