Αγοράζουν μηχάνημα λιθοτριψίας οι Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης!

Συγκεντρώθηκε το αναγκαίο ποσό

Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 14:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγοράζουν μηχάνημα λιθοτριψίας οι Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης!

Έθεσε έναν ακόμα στόχο για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Σπάρτης και τα κατάφερε ο δραστήριος Σύλλογος Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές προς το νοσηλευτικό ίδρυμα της λακωνικής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ενημερώνει ότι συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσό για την αγορά σύγχρονου μηχανήματος λιθοτριψίας με τεχνολογία χρήσης υπερήχων που θα διατεθεί για τις ανάγκες της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης. Σύμφωνα με την αρχική έρευνα οικονομικών προσφορών που είχαν διενεργήσει πριν από μερικούς μήνες, οι Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης, το κόστος αγοράς του παραπάνω μηχανήματος δεν θα ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ, ενώ εφόσον εφαρμοστεί η μέθοδος απόσυρσης της παλαιάς συσκευής, η τελική επιβάρυνση αναμένεται να είναι μειωμένη.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένα με την παραπάνω εξέλιξη, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ευχαριστούν «θερμά όλους όσοι στήριξαν  αυτή τη προσπάθεια και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Συλλόγου μας». Όπως επισημαίνουν, «θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για τη παράδοση του μηχανήματος, το συνολικό κόστος και τους δωρητές που στήριξαν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Ελπίζουμε να καταφέρουμε πιο πολλά».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα